'T STAD KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 't Stad Kebab. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 21:25 Altijd heel lekker en verzorgd !!!
17 jan 2023 om 15:07 heb alleen de kapsalon besteld, smaakte een beetje raar en niet zo lekker en ben er meteen enorm ziek van geworden
14 dec 2022 om 10:40 Mijn eten duurde 2 uur voor dat ik het kreeg. Erna krijg ik mijn eten in een plastic zakje waar al mijn eten samen was geduwd, mijn frieten waren puree geworden mijn zak was helemaal vol met saus het vlees was zo zwart als iets.
5 okt 2022 om 22:57 I never received anything. Not my money and neither my food.
2 jun 2022 om 22:11 Vlees was taai en koud, waren geen lamskoteletten maar vettige schaapkoteletten ... de rest eetbaar (kapsalon erg lekker blijkt). Eerste maal sat ik bestel ik durf een tweede poging. Vriendelijk levering en op tijd
22 feb 2022 om 16:00 Eten was helemaal doorweekt in saus en friet was papperig. Niet geluisterd naar mn wensen. Geen aanrader
17 feb 2022 om 20:54 Ik heb voor beide gerechten SPECIAAL gevraagd. Dat wil zeggen met Gebakken paprika, champignons, ajuin. Maar helaas deze groenten nergens te bespeuren! Dat vind ik spijtig! Dus niet tevreden!!!
17 dec 2021 om 12:03 Het was niet warm te veel saus groenten en bijna geen vlees Vindt het jammer
15 nov 2021 om 0:16 Lekker, vriendelijk, propere zaak en op tijd geleverd, !!
14 nov 2021 om 13:34 Great